Publisert Legg igjen en kommentar

Hele veien rundt på halve tida


…okei nesten  halve tida, som Jules Verne beskriver i sin 80-dagers halsbrekkende roman. Du må få båten til å gå med over femogtyve knops snittfart om du skal ha sjans til å knipe deg fast i Jules Verne-trofeet.

Halsbrekkende kan man nok også kalle turen Franck Cammas og ni besetningsmedlemmer har gjort i Groupama III. Da de gikk i mål lørdag stoppa klokka på utrolige 48 dager 07 timer 44 minutter og 52 sekunder.  Franskmannen barberte et par dager av den gamle rekorden til Orange II satt i 2005. Her er en video til!
Noe å ha? Her er trofeet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.