Publisert Legg igjen en kommentar

LYS målebrev 2009

Fra NNM i Lødingen
Fra NNM i Lødingen

NORLYS har hatt ekstraordinært årsmøte fredag 20. mars NORLYS har nå endret lovene mht tidspunkt for årsmøte (tidspunkt for fastsettelse av avgift). Dette har en praktisk betydning for gyldighetstiden for målebrev. Målebrev for 2009 vil være gylidig til og med 31. mars 2010. Målebrev løses på www.seiling.org.
NORLYS har i samarbeid med NORC åpnet for at www.seiling.org skal være en felles platform for målebrev – uansett ratingregel.
ORC målebrev tilgjengelig
Det er nå mulig å bestille ORC målebrev i kombinasjon med LYS brev. For båter som skal delta i Skagerrak Cup og båter som ønsker å konkurrere om Einar W. Sisseners minnepokal under HH Skagen Race, Færdern og Hollendern da trengs minimum ORC Club, som man får i kombinasjon med LYS målebrev for 800,-.
Skandinavisk samarbeid
NORLYS har satt av ressurser til å få til et tettere og forpliktende samarbeid mellom landene som bruker LYS som breddesystem for rating. Norge og Finland har besluttet å få en felles løsning fra og med 2010 sesongen. I dette samarbeidet ønsker begge landene å ha Sverige med i en felles løsning.
Målebrevene du trenger vil du kunne løse på www.seiling.org

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.