Publisert Legg igjen en kommentar

Uavsluttet seilas

Alle båtene kom over fjorden til Trondenes-kirka onsdag kveld. Så var det slutt.
Tynt med vind var det i starten, og et stille håp om en dytt og et pust i solefallet. Båtene kom seg opp til første merke i slow motion, for å runde opp mot Mågasundet. Men så hang selv de letteste duker slapt rett ned.  Litt før  2100, etter  dramatisk slit opp mot mellom en halv og én knop, ble det enighet i feltet om at maksimaltid var nådd, og at ingen båter ville gå i mål før utpå morrakvisten.
En av båtene hadde underårige om bord som lengtet hjem til kveldsmaten og tappert tålte ørkesløysa. Over VHF’en klargjorde en stemme med utenlandsk brytning at han var spanjol, kald og i beklagelig mangel av konjakk.
Da var i grunnen nok sagt.
Dermed ble det DNF for Søløven, Aja, Georgia Express og Villanda, som hadde våget seg ut på fjorden denne nesten totalt vindstille ettermiddagen. Men en fin – og tidvis sosial – høstkveld ble det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.