SeilUt 2020

Premiering
Den båten som har flest forskjellige registreringer i løpet av sesongen tildeles SeilUt-premien ved en sosial anledning i foreningen. Hvis to eller flere båter registrerer samme antall forskjellige havner vil den båten med størst totalantall besøk bli premiert.

I tillegg kommer premiering ut fra andre kriterier.

Regler for deltagelse
• Deltaker må være medlem i Harstad Seilforening. Det er ingen særskilt påmeldingsavgift.
• Antall registreringer pr. båt gjelder. Poengene tilfaller båten hvis noen er skipper på flere båter.
• Sesongen varer fra og med 1. juni til og med 31. oktober. Siste frist for registrering av turer er 10. november.
• Besøk som varer et døgn eller mer, sammenhengende, registreres som ett besøk.
• For å registrere et havnebesøk kreves at man har fortøyd båten ved kai (gjestehavn), eller at båten er ankret opp på svai (uthavn/naturhavn).
• Det er ingen krav til dokumentasjon på at man har vært i en SeilUt-havn, men det appelleres til ære og samvittighet(!) og at besøket rapporteres innen 10 dager etter hvert besøk. (Ikke noe krav, men send gjerne bilder til harstadseil@outlook.com!)
• Innrapportering skjer ved å registrere besøket med båtens navn, skippers navn, havn og dato ved å gå inn på denne lenken eller via tilsvarende lenke på Harstad Seilforenings hjemmesider under fanen TUR&HAV.

Følgende havner gjelder for HSF SeilUt 2020:

Meløyvær Gjestebrygge

Nergårdshavn, Bjarkøy

Grøtavær Brygge

Horsevika, Grytøy

Sandsøy gjestebrygge

Rogla

Kjøtta

Lundenes

NB! Det presiseres at Harstad Seilforening ikke har ansvar for at det er nok dybde og plass for seilbåtanløp i havnene, eller at forholdene er gode overalt. Det er selvsagt opp til skipperen å vurdere om aktuell havn er egnet for anløp, altså på eget ansvar. HSF har ikke gjort spesielle avtaler med de forskjellige havnene, dermed forventes at vi oppfører oss som vanlige besøkende.

Sett i gang: SEIL UT!

(HSF har latt seg inspirere til SeilUt av Molde Seilforening, som har utviklet det opprinnelige konseptet. Vi har gjort enkelte tilpasninger vi mener fungerer lokalt, og tar gjerne i mot innspill til forbedringer!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.