Kom med det!

Her er stedet for meningsutveksling, innspill og forslag til Harstad Seilforening, mannskapssøk, medseilerønsker, etc,m også selge/bytte noe seil- eller båtrelatert (privat). Bruk kommentarfeltet nederst.

57 kommentarer til «Kom med det!»

 1. Hei. Kjenne det begynne å krible i kroppen i takt med sola for å starte ny sesong. Tenker på kommende sesong med onsdagsregatta. Er det noe vi kan gjøre for å høyne deltakelsen? Jeg mener vi absolutt har et potensiale med minst 10 deltakere hver gang. Kan vi etablere nye baner? Kortere baner men flere runder for å få en mer intim seilas? Hva med lysfradrag for shorthand? To korte seilaser samme kveld for å trene på start?
  Hva sier dere sailors?

  1. Enig med dæ Vidar at det hadde vært mer artig med flere seilere på onsdagsregatta. Men tror også vi må få mer aktivitet i foreninga generellt, som f.eks sosiale arrangement nu på vintern, temakvelder, og i større grad innlemme og inkludere nye båteiere i disse aktivitetene. Dessuten har vi alt for lite fæsta!!!! Ka med et møljekalas??? (Også kalt Omega 3 fæst).

 2. Har lest litt i siste nr. av Seilmagsinet om seilforeninger som markedsfører seg med: “Barne og ungdomsvennlig seilforening”
  For info: http://seiling.no/KlubbogKrets/Sider/BarneUngdomsvennligSF.aspx
  Forøvrig skal det utgis ei ny bok om seiling til “sjøen for alle” i mars.
  I introen står det bl.a. “….vil fungere som en grunnleggende del av NSF’s opplæringsmateriell, særlig for tur og havseilere”
  Leggger ut lenker til den:
  http://seiling.no/nyhetsarkiv/Sider/lanseringavseilerboka.aspx
  http://www.seilerboka.no/dette-finner-du-i-seilerboka

 3. Er det noen i styret eller event andre som har kjenskap til om det finnes noen slags effekter med Harstad Seilforening tekst eller logo på? Gensrer. t-skjorter, caps o.l.
  Hvis ikke burde det vel kanskje vurderes?
  Foreningen inneholder etterhvert mange voksne og barn som sikkert kunne tenke å uniformere /beklede seg med effekter fra Harstad Seilforening.. ?
  Også en mulig liten inntektskilde..

 4. «Havbris» med fam Georgsen deltar på årets fårikålseilas. Vi er 2 voksne og 3 barn.
  Vi tenkte å tilbringe årets høstferie med loffing i øyriket og starter da allerede onsdags ettermiddag..
  Noen flere?

 5. Andenes idag. Akke, øl og Steinbitsgryte. Hva mer å be om! Full kryss fra 12 – 25 kn vind og 6.5 – 7 kn båtfart hele tiden. Kjempe dønning, vet ikke hva som har satt det opp så stort. Håper vinden står til imorgen, da blir det trøkk i spinnakeren hjem. Stemningsrapport fra årlig solo tur til Andenes. Jhf

 6. Ligger å koser meg i havna på Bjarkøya etter en fantastisk kryss i svarte natta igår. Havn til havn. Ny båt? Har tenkt å bruke vinteren til å bestemme meg. Det hele kommer til å dreie seg om jeg skal fortsette aktivt å reise rundt på regatta. Det må vi diskutere litt før noe blir bestemt. Jhf

 7. Måtte ofre onsdagsregatta i går for et viktig møte vedr Anna Rogde og neste års aktiviteter. Til orientering ble det bestemt at vi skal sikte oss inn mot Tall Ships Race 2011 på etappen Greenock-Lerwick-Stavanger.
  En betingelse for å delta er at minst 50% av mannskapet er mellom 15-25 år, så hvis noen vet om noen seilinterersserte ungdommer som vil være med på opplæring og seiltrening utover høsten og gjennom vinteren og våren, så ikke nøl med å ta kontakt. I tillegg til selve regattaen skal vi seile båten opp og ned langs norskekysten. Se på våre sider på Facebook, søk på Anna Rogde.
  Vi starter opp med første seiltrening og info førstkommende lørdag kl. 10-15 Alle er hjertlig velkommen, men vi vil gjerne ha ei påmelding fra de som ønsker å være med. tlf 45198146.
  Oppmøte 30min før avgang.

Legg inn en kommentar