Kom med det!

Her er stedet for meningsutveksling, innspill og forslag til Harstad Seilforening, mannskapssøk, medseilerønsker, etc,m også selge/bytte noe seil- eller båtrelatert (privat). Bruk kommentarfeltet nederst.

57 kommentarer til «Kom med det!»

 1. Hei seilere!

  Tenker å selge Aja. Fin båt, masse utstyr alt i god stand. Hvis noen er interessert er det bare å ta kontakt for en prat. Fint hvis båten kunne bli i Harstad.

  Jan-Helge

 2. Jann, vi var 14 dager i Kroatia i sommer. Leide en Bavaria 46 gjennom Salty Seas. Fungerte fint. Har leid av dem i Hellas også til bra pris. Vi leide fra Biograd, men ville heller dratt fra Split (nær flyplass, tog) neste gang. En god time med buss fra Split til Biograd var kjedelig. Vi dro sørover nesten til Dubrovnik. Fint overalt, tusen bukter, greit å ankre (lå kun to dager i havn) ungene ville bade hele tiden. Sol, varmt og nokså billig. Bare å slå til!
  Tenkte vil skulle få til et par medlemskvelder i høst/vinter med litt bilder og info fra Kroatia. Flere har vært der og vi kan sikkert få samlet sammen nok til en kveld. Greit å vite litt om hvordan en gjør det i havnene osv. jhf

 3. Hello sailers. Ka med en kraftsamling neste onsdagsregatta? Har vært laber deltakelse i det siste. Kun to båter i går. Jeg hadde gyldig fravær pga defekt startmotor 🙂 Men er klar igjen til onsdag.

 4. Er kjent med at flere av seilforeningas medlemmer har vært i Kroatia på seilferie. Vi vurderer å gjøre det samme neste år.
  Noen som har noen possitive erfaringer å dele..?
  Utleiefirma, leiested, tilstand båter…?
  Mail meg gjerne direkte: jannerik@bilutstyrnor.no

 5. Støtter ogå tur til Meløyvær, fårikål av villsau høres meget spenstig ut 😉 Vi må vel ligge ved almenningskaia på Meløyvær da? Bruke å være en del drag og strøm ved kaia i Maritvika, dessuten anløpe hurtigbåten der. 18 sept passe bra for oss også.

 6. Hei.

  Hei støtter forslaget om høsttur til Meløyvær og har et ønske om at den legges til helgen 18. september. ( blir borte de to neste helgene)

  På årsmøtet var det ønsker om en noe tidligere høsttur i år.

  Hilsen

  Åge Tobiassen

 7. KVITT BRØD – HADSELØYA RUNDT 4 september 2010.
  Vesterålen Seilforening ønsker alle seilere velkommen til årets utgave av Kvitt Brød – Hadseløya Rundt som arrangeres for 11 gang.
  Påmeldingskjema, seilingsbestemmelser osv. finner du på vår hjemmeside
  http://www.vesteralenseil.no under Nyheter.
  Hvis spørsmål osv. er det bare å ta kontakt på post@vesteralenseil.no
  Til nå er 12 båter påmeldt deriblent båter fra Bodø og Narvik. Så vi mangler båter fra Harstadområdet på vår startliste, men Per Johnsen har normalt vært her hvert år siden starten.
  Velkommen
  VSF

 8. Lækkert Knut!
  Vil bare benytte anlednngen til å oppfordre medlemmene og andre til å støtte opp om onsdagsregattaen – det har vel vært litt labert oppmøte i forhold til i fjor. Kast loss – og møt opp sailers!!

 9. Reidar Henningsen skriver:

  «Hei, finner ikke noen steder for generelle innspill til styret så selv om det blir litt feil
  slenger jeg en kommentar til siste post på siden. Det gjelder årets høsttur, hvorfor ikke legge den til Meløyvær/Krøttøy og lar det supre etablissementet Valhall serverere oss den aller beste fårikål av villsau? Og kansje burde høstturen legges litt tidligere enn før? Ha en fin seilhøst!

  Mvh Reidar

Legg inn en kommentar