Kom med det!

Her er stedet for meningsutveksling, innspill og forslag til Harstad Seilforening, mannskapssøk, medseilerønsker, etc,m også selge/bytte noe seil- eller båtrelatert (privat). Bruk kommentarfeltet nederst.

57 kommentarer til «Kom med det!»

 1. Kroatia – Lofoten bytte båt ?
  Hei
  er det noen i denne seilforeningen som kan tenke seg å bytte båt til sommeren 2018? Jeg: Har en Sun Odyssey 409/2014 i Kroatia / Vrboska. Men ønsker å seile i farvannet Lofoten uke 21-24 i seilbåt 35 – 45 fot. Ganske erfaren seiler med D5LA. vi er 2 til 4 personer. DU: Har en relativt ny / godt holdt seilbåt 35-45 fot beliggende i Harstad (eller Bodø) område. Du har lyst til å seile i Kroatia neste sommer i like mange uker en gang i juni-aug som vi kan bli enige om.
  ta kontakt om dette kan være interessant.
  mvh
  Geir Odd Johnsen
  email: gojohn@online.no

 2. Lyst å bytte båt i sommer ? Vi bor i Arendal og har båten liggende her. Vi har veldig lyst å vise ungene litt av vakre Nord – Norge til sommeren, men blir for langt å seile helt opp med de. Derfor syns vi det hadde vært topp å bytte båt med noen som kunne tenke seg et par tre uker med seilbåt på Sørlandet.

  Håper noen synes det høres ut som en god ide:-)

  Vi har en 36″ Two Star, fra -86. Vi har laget helt ny innredning i den, så den likner ikke en opprinnelig Two Star. Vi er fem i fam og det er fint plass til oss, når to sover på benkene i salongen.

  Mvh Marianne Boye

  1. Hei og hå. Jeg svarer i fra «hofta». Om du ikke finner bedre alternativer kan du/dere låne min Maxi Fenix med navn Fomle. Den ligger i Harstad som er et bra utgangspunkt for seilas Senja rundt eller til Lofoten. Har også liten gummibåt med påhenger som er «kjekt» å ha på slep på sommer seilas. Jeg skal seile Vestfjordseillasen i slutten av juni + en uke i Lofoten. Båten er derfor ledig fra ca 5. juli og en mnd. jeg har ikke anledning og seile i Deres farvann, men lån av min båt er gratis.
   Mvh Roar Holtborg – epost holtborg@online.no tlf er 46813272. Er også på Facebook.

 3. Hei, vi er ei gruppe på 6-8 personer som ønsker å leie båt i Harstad/Narvik opptil ei uke i april/mai, sannsynligvis første mai-helga. To av oss har en egen First Class 8 som vi seiler ukentlig regatta med i Bunnefjorden i Oslo sommerhalvåret. vi seilte i fjor på Helgelandskysten, og ønsker i år å prøve oss i de fine områdene lenger nord. Kan Harstad Seilforening hjelpe oss å komme i kontakt med en utleier? Takknemlig for all hjelp.

 4. Hei, vurderer sterkt å gå til Melbu fredag for deltakelse i årets «Kvit tbrød»regatta på Lørdag 1 september, og samtidig få med meg 10 toppers turen til Vesterålen turlag på søndag. Flere som har tenkt seg til Melbu? Samseilas på fredag?

 5. We are two 24-yo french girls travelling to Norway in August (c.19-26). We are passionate about sailing, and are looking for a way to sail there during our trip.
  We have both experienced cruising and regattas in France. We are fluent in english. Do you by any chance know if people are looking to complete their crew for a few days cruise, a training or even a regatta?

  Thank you very much for your response.

  1. Hi Anna and Agathe, every wednesday there is a club regatta in the evening, and several boats with extra deck space. Just make contact when you arrive in town, and we will set you up with someone! KnutG

 6. Heisan. Æ har jo engasjert mæ litt med å få sjaina opp overrettmerkan på Svartskjæret – de merkan vi bruke ved start- og målgang på onsdagsregattaene. No ser det pinadø ut tel at æ har fått napp. Saken e no sendt til Kystverket avd. Nordland. Dem har erkjent sitt ansvar for merkan. Da e det bare å vente på at dem har et vedlikeholdslag i området 🙂

 7. HSF’s jubileumsfest
  Som en av medlemmene som desverre ikke kunne delta på jubileumsfesten, en fest jeg skjønner ble meget vellykket, lurer jeg på om noen kunne gi et kort resyme fra kvelden på Karlottbrygga. Har sett noen bilder samt Knuts oppsumering og utnevnelsen av Vidar som «årets seiler».
  På forhånd takk!

  Agnar

  1. Hei Agnar. Trasig at det ikke passa for dokker denne gangen. Kan ikke skriv alt her på en åpen side, men i korte generelle trekk var dette forløpet: 47 påmeldte, 41 oppmøtte, derav 4 nye båteiere.
   Velkomst med fingermat og litt i glasset, borsetting med blanding av de påmeldte, servering av utsøkt hjemmelaget fiskesuppe (laget på huset av kokk) med tilhørende hjemmebakt Foccacia. Hjemmelaget pærekake til dessert. Hilsen fra formann som er på ferie lenger vest i verden. Hilsen fra JHF i Oslo, på Skype/lerret, og film fra hans nye «racerbåt». Presentasjon av resultater fra onsdagsregatta og premiering. Premiering av årets seiler. Hedring av personer som har gjordt god innsats i HSFover lengere tid. Loddsalg fra flott gavebord. Presentasjon og salg av nye profileringsartikkler. (Caps og T-skjorter, styret jobber også med andre klesplagg og vimpler) Masse mimring, hyggelige samtaler, båtprat, visjoner om fremtiden, – i det hele tatt høy sosial kosefaktor.
   Bare så synd at det dessverre ikke passet for alle…. men det skal vi ta igjen ved en seinere anledning, -you bet! 😉

 8. Æ vil bære komme med en kjempestor takk til foreninga og festkomiteen for den flotte markeringen av 35 års jubileet. Vi storkosa oss ilag på Karlotbrygga og ser fram tel neste møte med våre seilervenner. Kjempehyggelig å treffe nye seilinteresserte som i tillegg har skaffa sæ båt og vi gler oss tel å treffes på havet til våren.

  Mannskapet på «Signe Malene». Sissel og Reidar

  1. Vil på vegne av festkomiteen takke for alle rosende ord og hyggelige tilbakemeldinger. Det e jo en kjennsgjerning at det e deltakeran som lage festen, vi i festkomiteen e bare tilretteleggere, -altså som ellers på en båt, -et lagarbeid 😉 En slik fest krever en del forberedelse, men med så mye positiv respons frister det absolutt til gjenntakelse. Vi bør kansje kunne plotte inn 1-2 årlige fester på aktivitetsplanen fremover?

Legg inn en kommentar