Publisert Legg igjen en kommentar

Holtborg klubbmester

Sjøliv fotografert i motlys gjennom glasset på polaroid solbriller. Foto Gunnar Stormo
Helene mot toppen på jakt etter et løpsk bomløft på Villanda

Roar Holtborg, ene og alene i sin 26 fot store Fenix Fomle, ble vinneren av HSFs klubbmesterskap 2018. Skarv II med Jon-Arne og Sindre Torbergsen tok sølvet, og nok en soloseiler, Gunnar Stormo i Calypso tok bronsen.

Bingovind med plagsomme stillebelter over hele indre Vågsfjord gjorde HSFs klubbmesterskap 2018 til en vanskelig affære for seks båter som stilte til start.

Et himmelsk regnvær starta dagen, og båtene siktet på en startlinje klokka 1100 i forlengelsen av nymoloen i Harstad havn. Første legg rundt 8-merket ut av Mercur ble en pinefull centimetersanking. Skarv II traff starten best og rundet først, med Villanda hakk i hæl.

Vel ute i åpen fjord ble det om å gjøre å fange seg et av båndene med sniktrekk som sakte virvlet i mystiske retninger over fjorden. Merke 2 ved Svartskjær fikk fram et par spinnakere, og siste legg inn mot mål igjen ble på samme viset: Lange ventetider på trekk nok til å løfte selv de letteste seil.

Allikevel, en herlig høstdag på fjorden, som etter hvert ble både tørr og solfylt, og inne i byen et fantastisk summende havneliv med trengsel av folk, båtliv og konsert.

Bilder, noen?

Planlagt andreseilas ble skrinlagt.

Resultater:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.