Publisert Legg igjen en kommentar

Frisk sisterunde – og vi har en sesongvinner!

Den siste runden i HSF onsdagsregatta 2017 blir husket for frisk vind, supert vær og et himmelshow av dimensjoner. Her er noe av det seilerne opplevde denne oktoberkvelden, fotografert på vei inn mot byen etter målgang.

 
Fire båter stilte på start i siste onsdagsrunde. Det ble en frisk aften på Vågsfjorden, der de hardeste kastene prusta seg opp i liten kuling. Trøsten var at vinden kom fra ØSØ, var stabil og inneholdt tørr føn med atskillige varmegrader. En eventyrlig regattakveld, det var bare å redusere seil og stange seg i gang. 
En klassisk storrunde ble satt, og naturlig nok ble det en av årets raskeste. Mørket falt på underveis, og den klare Vågsfjord-himmelen spilte opp med noen eventyrlige salver nordlys. 
Resultater for runden:

 
Vi har dermed et samlet resultat for 2017-sesongen. I år som tidligere år beregnes resultatet low score, ut fra båtenes seks beste runder.
Totalt deltok åtte båter i en eller flere av årets runder. Fire båter har seilt de nødvendige seks onsdagene eller mer for å få tellende totalresultat. 
Årsresultat for 2017-sesongen:

  1. Cayenne, 6 poeng
  2. Bris, 8 poeng
  3. Fomle, 14 poeng
  4. Villanda, 15 poeng

I alt har det i løpet av sesongen vært avviklet 17 onsdagsregattaer. Én ble avlyst på grunn av vindstille (6. september).
Cayenne deltok i 13 av sesongens onsdagsrunder. Det skal nevnes at Cayenne innkasserte i alt åtte førsteplasser gjennom sesongen, og var aldri dårligere enn nummer to. Bris deltok i 16 runder, mens Villanda har deltatt i alle 17. 
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.